Panowie a taki telefon 
Wart swojej ceny

Wart swojej ceny

W ciągu 15 lat przerobiłem ok. 100 telefonów i jeszcze niedawno (ok. 1-2 lata) zawsze tylko uśmiechałem się na słowo chiński telefon, bo te telefony naprawdę były adekwatne do swojej ceny. Ale dzisiaj śmiało polecam moim znajomym telefony Xiaomi, (Huawei) Honor, ZTE, Meizu. Te telefony często nie mają czego się wstydzić przy tzw. flagowcach Samsunga czy LG, a kosztują sporo mniej. Sam z Galaxy S6 Edge kilka miesięcy temu przesiadłem się na Honor 7, którego szczerze polecam, a obecnie od listopada korzystam z Lenovo Moto X Style
 W ciągu 15 lat przerobiłem ok. 100 telefonów i jeszcze niedawno (ok. 1-2 lata) zawsze tylko uśmiechałem się na słowo chiński telefon, bo te telefony naprawdę były adekwatne do swojej ceny. Ale dzisiaj śmiało polecam moim znajomym telefony Xiaomi, (Huawei) Honor, ZTE, Meizu. Te telefony często nie mają czego się wstydzić przy tzw. flagowcach Samsunga czy LG, a kosztują sporo mniej. Sam z Galaxy S6 Edge kilka miesięcy temu przesiadłem się na Honor 7, którego szczerze polecam, a obecnie od listopada korzystam z Lenovo Moto X Style  I powiem szczerze, że mimo, iż ten telefon ma ekran taki jak Note 4 (5,7"!), to Note'a zwróciłem po dwóch dniach do sklepu, a Moto jestem oczarowany nadal i korzysta się z niego naprawdę wygodnie
 I powiem szczerze, że mimo, iż ten telefon ma ekran taki jak Note 4 (5,7"!), to Note'a zwróciłem po dwóch dniach do sklepu, a Moto jestem oczarowany nadal i korzysta się z niego naprawdę wygodnie  Także polecam zarówno Moto X Style (trochę droższa) jak również Moto X Play (tańsza)
 Także polecam zarówno Moto X Style (trochę droższa) jak również Moto X Play (tańsza)  

Dobra cena do jakości i wyposażenia, intuicyjna obsługa (lollipop), ładnie wygląda i się prezentuje. Kupiłem taki, szary-tytanowy synowi po jego wyborze z opinii na Mobzilli, Mgsm, Telepolis.
 Dobra cena do jakości i wyposażenia, intuicyjna obsługa (lollipop), ładnie wygląda i się prezentuje. Kupiłem taki, szary-tytanowy synowi po jego wyborze z opinii na Mobzilli, Mgsm, Telepolis.

Komentarz